AteljéVedicArt

Boka en Kreativ dag!

Kreativ Meditation – Mandala Måleri
På denna kurs behöver man ingen erfarenhet.
Vi använder hjärtats penslar och färg, linjen löper i takt med andetaget och skapar en vacker mandala – 4 timmar ALLT ingår Pris : 1000kr

MANDALA uttalas Mandal och betyder Unity, cirkeln som inte har någon början eller slut, och som står för helhet, evighet och är en symbol för ditt inre, utveckling och liv.

I vår egen unika cirkel och mandala, där allting är och där vår djupaste längtan och visdom fins, där möter du förståelsen och visheten bortom ord. Ett vackert språk väcks till liv och ges uttryck på duken i form av en Mandala.

Du behöver inga förkunskaper, det här är en lustfylld workshop utan prestation och krav som på ett kreativt och roligt sätt ger uttryck för din inre längtan & glädje genom din skaparkraft.

Syftet är att hitta inspiration, flöde, närvaro och kanske oxå komma till den insikten du behöver just NU.

img_4573

 Vedic Art- frigörande Måleri

8

 

Vedic Art Grundkurs –   17 vediska principer som tar dig igenom din process för att hitta ditt unika uttryck på målarduken och i livet.  Här skapar vi från själ, hjärta och lust, du behöver ingen erfarenhet av att ha målat tidigare och du kan vara van konstnär

Vedic Art kurs fortsättning steg 2 – inspiration och vägledning att gå vidare i ditt skapande. Vi jobbar med tilläggen som ingår i Vedic Art utbildningen. Du får möjlighet att fördjupa dig i principerna, vi lär oss nya tekniker, får vägledning av professionell konstnär och en skön kreativ gemenskap med fina Vedic Art vänner.

Pris: 800kr per dag  Bankgiro 130-9863 el Swish 123- 214 93 18

Några ord från…Detta är ett underbart att släppa oss och leka. Lottie’s största tillgång är hennes aldrig sinande entusiasm och uppmuntrande tillrop. Kan inte hon hitta en konstnär inom dig kan nog ingen. 😉 Åsa Rydhard

Äntligen är jag igång med målningen igen, tack vare Lottie Stjernqvist och hennes kreativa miljö på AteljéVedicArt & Justyoga.. ❤️ Marie Andersson

Känner mig på G igen med målningen hos Lottie på #justyoga som kan konsten att dra igång en. Allt finns ju därinne och bara väntar på att få komma loss….??? Tack Lottie för denna kreativa termin ❤ Gullan Grafstöm

 

INFO & PRISER

VEDIC ART –  HELG Grundkurs i de 17 principerna 

ingen förkunskap krävs för att gå denna kurs

Privat 800/1500:-
företag + moms

VEDIC ART – Fortsättning /Fördjupning

1-2 dagar Privat 800/1500: företag + moms

VEDIC ART – Lärarutbildning Block A & B  Skype

Block A & B 7000kr företag + moms 2017

 2018 Höjs priset till 9000kr företag + moms

För dig som är NY inför Vedic art….

Vedic Art är 17 principer som öppna upp ditt kreativa flöde både i måleriet och livet. Här behövs inga förkunskaper om måleri och du kan vara erfaren målare. Detta handlar om lusten att skapa, hitta flow och framför allt att hitta ditt unika utryck och att hitta tillbaka till det..

Ta på oömma kläder, man glömmer nämligen lätt bort tid å kläder när man är i kreativt flow..

Det fins fika på plats, lunch tar du med dig och värmer på plats el så hittar du hämt-mat på våra restauranger i byn.

Du som redan har tagit några steg av principerna vill gå fortsättning eller om du känner att du behöver inspiration – Välkommen att ta det i din takt, jag hjälper dig därifrån DU är.

LÄS MER OM VEDIC ART 

Tveka inte på att höra av dig.

Lottie@justyoga.se   0768-949525  Skype Vedic-Art

OBS:  Betalning gäller som anmälan. Anmälan är bindande men kan överlåtas

13902704_10153742624036304_6987228420952677615_n

Jag heter Lottie Stjernqvist Mitt jobb som VedicArt & Mandala lärare är att inspirera till lust, glädje och unikt uttryck i ditt skapande och livet.

Själv började jag Lunds konstskola 1995 och var klar 2000 från ÖSK-konst & Design skola. Sedan dess har jag hunnit driva konstskola, gjort flera utställningar och är verksam i Konstliv Sjuhärad. Vedic Art kom in i mitt liv som en bekräftelse på det jag upplevt i skapandet på konstskolan och dom 17 principerna som Curt så mästerligt satt samman är en unik möjlighet att spara tid för att nå vår sanna identitet i vårt skapande. Jag är utbildad av Curt Källman grundaren av Vedic Art.

Mandala måleriet har hela tiden följt mig och varit ett av mina redskap och min kreativa form av Meditation för att hålla mig centrerad, närvarande och mitt privata uttryck när jag har behövt det.

Mandalan på Justyoga är tänkt att ge närvaro och är symbolen för det unika vi alla bär inom oss.

Sagt om mig som lärare-utbildare-inspiratör:

Jag vill bara berätta att idag föll äntligen allt på plats efter att gått lärarblock A och B för Lottie Stjernqvist. Hon är en fantastisk lärare. Tack Lottie – Lillemor Gudmundsson

”Jag gick min Vedic Art lärarutbildning Block B hos Lottie 2013. Hon är en inspiratör med mycket glädje som lätt smittar av sig. Hennes intuitiva förmåga som lärare fick mig att känna mig på rätt plats vid rätt tidpunkt i mitt kreativa skapande och hon fick mig också att känna en trygghet i och en längtan till att hålla egna kurser. Att hon även har en bakgrund med konstnärlig utbildning gör hennes kurser än mer intressanta!” Martina Levinsson

”Med sin glada och hjärtliga personlighet har Lottie hjälpt många människor från olika bakgrunder att ge sig hän åt kreativitet på ett lustfyllt sätt. Mig har hon hjälpt att våga ta större plats och stärkt mitt självförtroende som konstnär. Genom henne har jag själv lyckats ta mig an rollen som inspiratör och lärare. Lottie är lika mycket inspiratör som duktig konstnär och yogalärare, en fantastisk kombination. Jag kan varmt rekommendera att gå kurs hos henne.”Christina Persson.

”Lottie uppmuntrar till kreativitet på ett alldeles unikt sätt. Med sin kunskap och engagemang får hon en att tänka utanför boxen i nya banor. Jag kan varmt rekommendera Lottie som inspiratör och kreativ coach.” Erika Ljusstrålen

”Jag har tidigare prövat på oljemålning och akvarell. Gått på kurser men slutat då jag inte känt mig duktig nog. Har aldrig varit bra på att teckna men älskar färger. Vedic Art med Lottie är perfekt för mig. Det fins inget som är fel eller fult. Vill du måla med rosa färger och glitter så är det ok vill du måla svart är det också ok.Förutom att Lottie är kunnig inom Vedic Art har hon också en konstutbildning på…….. Hon har alltid tips och ideér att dela med sig av dessutom är hon en härlig och varm person.Kram på dig Lottie” Maria Jonsson

14725710_557399071122154_6772750000403437958_n