AteljéVedicArt

 VEDIC ART UTBILDNING FÖR YOGALÄRARE

Vill du ha ett nytt härligt sätt som kompletterar din yogautbildning?

Då är Vedic Art något för dig!

Denna utbildning är för  dig som är yogalärare, VEDIC ART är ett superbra komplement till yogamattan.  Vi jobbar med samma mål som med yogan men vi byter ut yogamattan och rörelser mot färg och penslar.

Du behöver inte ha målat innan eller ha några tidigare kunskaper. Som yogalärare har du en unik erfarenhet och du bär en visdom som passar för denna kreativa metod. Detta handlar om en kreativ process och den innerliga närvaro som vi även använder i Vedic Arts 17  principer….som i sin tur fördjupar yogan.

Det spelar ingen roll vilken form av yogalärare du är Vedic Art kommer från den gamla indiska traditionen Veda som är en av grunderna i yogan och läkekonsten ayurveda. Yogi Maharishi grundaren av TM meditation är den som förde dessa 17 principer till Sverige, meditatören och konstnären Curt Kjällman är mannen som utvecklade metoden Vedic Art enligt Maharis lära som  i sin tur lärt av Guru Ramadass.

Läs mer nedan…

Är du ny inför Vedic Art ? Då behöver du gå Grundkurs & fortsättning först.

VEDIC ART Lärarutbildning Block A & B Skyp
För dig som har målat Vedic Art hos mig eller någon annan. I vår har du möjlighet att gå Lärarutbildning i Vedic Art via SKYP – Under 4 träffar får du fördjupning och förståelse för dom 17 principerna och dom processer som det kan innebära.

Vi går igenom hur du lägger upp en egen kurs, du kommer få möjlighet att ställa alla frågor du vill ställa, ALLT för att du ska känna dig trygg att kliva ut som lärare i Vedic Art. När du valt att utbilda dig till Vedic Art lärare hos mig har du ett stöd & suport om du känner att du behöver det. Du kommer få ett intyg att du gått kursen och att du nu är Vedic Art Lärare och du kommer även att ha möjlighet att lägga up dina kurser på AteljéVedicArt på Fb & Instagram.

Med SKYP/ZOOM har du möjlighet att jobba i din takt mellan gångerna och hinna komma på frågor du vill ställa.

Låt livet bli en kreativ utmaning som skapar glädje för DIG och många andra.

Kreativ Meditation – Mandala Måleri
Om ni är en grupp, privat eller på arbetsplatsen.  I vår har ni möjlighet att boka en härlig kreativ kurs som ger möjlighet att möta sig själv på ett nytt på ett spännande och utvecklande sätt. Vi använder färg på ett kreativt och innerligt sätt och linjen låter vi skapa ett personligt mönster som blir en vacker Mandala …MANDALA uttalas Mandal och betyder Unity. Sinnet blir stilla och närvarande,  helt enkelt som yogan skapar det balans för ditt inre, utveckling och liv.

Du behöver inga förkunskaper, det här är en lustfylld workshop utan prestation och krav som på ett kreativt och roligt sätt ger uttryck för din inre längtan & glädje genom din skaparkraft.

Syftet är att hitta inspiration, flöde, närvaro och kanske oxå komma till den insikten du behöver just NU.

 

Detta är en möjlighet bortom prestation och krav ALLA KAN MÅLA . 

 

INFO & PRISER

VEDIC ART – Lärarutbildning Block A & B  Skype

Block A & B – 4 träffar 9000kr företag + moms

VEDIC ”YOGA”ART – Lärarutbildning Skype

Grund, fortsättning och Block A & B – 14 träffar + hem uppgifter 13000kr företag + moms

MANDALA MÅLERI – Kreativ Meditation Skyp

Mandala – 2 träffar Pris : 1200kr företag + moms 

Tveka inte på att höra av dig om du har frågor.

info@lottiestjernqvist.com  0768-949525

OBS Betalning sker alltid innan kursstart.

Jag som håller i kursen heter Lottie Stjernqvist 

Mitt jobb som lärare i det kreativa är att inspirera och leda till unikt uttryck i ditt skapande oavsett om du målar själv eller inspirerar andra att måla.

Själv började jag Lunds konstskola 1995 och var klar 2000 från ÖSK-konst & Design skola. Sedan dess har jag hunnit driva konstskola, gjort flera utställningar och är idag verksam i Konstliv Sjuhärad. Jag är utbildad av Curt Källman grundaren av Vedic Art.

Några kreativa ord om mig som lärare-utbildare-inspiratör:

Jag vill bara berätta att idag föll äntligen allt på plats efter att gått lärarblock A och B för Lottie Stjernqvist. Hon är en fantastisk lärare. Tack Lottie – Lillemor Gudmundsson

”Jag gick min Vedic Art lärarutbildning Block B hos Lottie 2013. Hon är en inspiratör med mycket glädje som lätt smittar av sig. Hennes intuitiva förmåga som lärare fick mig att känna mig på rätt plats vid rätt tidpunkt i mitt kreativa skapande och hon fick mig också att känna en trygghet i och en längtan till att hålla egna kurser. Att hon även har en bakgrund med konstnärlig utbildning gör hennes kurser än mer intressanta!” Martina Levinsson

”Med sin glada och hjärtliga personlighet har Lottie hjälpt många människor från olika bakgrunder att ge sig hän åt kreativitet på ett lustfyllt sätt. Mig har hon hjälpt att våga ta större plats och stärkt mitt självförtroende som konstnär. Genom henne har jag själv lyckats ta mig an rollen som inspiratör och lärare. Lottie är lika mycket inspiratör som duktig konstnär och yogalärare, en fantastisk kombination. Jag kan varmt rekommendera att gå kurs hos henne.”Christina Persson.

”Lottie uppmuntrar till kreativitet på ett alldeles unikt sätt. Med sin kunskap och engagemang får hon en att tänka utanför boxen i nya banor. Jag kan varmt rekommendera Lottie som inspiratör och kreativ coach.” Erika Ljusstrålen

Detta är ett underbart att släppa oss och leka. Lottie’s största tillgång är hennes aldrig sinande entusiasm och uppmuntrande tillrop. Kan inte hon hitta en konstnär inom dig kan nog ingen. 😉 Åsa Rydhard

DU HITTAR MIN KONST & INFO HÄR

info@lottiestjernqvist.com

Varma Hälsningar Lottie