AteljéVedicArt

Hösten betyder NY start och utveckling!

VEDIC ART Lärarutbildning Block A & B
För dig som har målat Vedic Art hos mig eller någon annan. I höst har du möjlighet att komma på en härlig Lärarutbildning i Vedic Art – Under en helg får du fördjupning och förståelse för dom 17 principerna och dom processer som det kan innebära.

Vi går igenom hur du lägger upp en egen kurs, du kommer få möjlighet att ställa alla frågor du vill ställa, ALLT för att du ska känna dig trygg att kliva ut som lärare i Vedic Art. När du valt att utbilda dig till Vedic Art lärare hos mig har du ett stöd & suport om du känner att du behöver det. Du kommer få ett intyg att du gått kursen och att du nu är Vedic Art Lärare och du kommer även att ha möjlighet att lägga up dina kurser på AteljéVedicArt på Fb & Instagram.

Kursen hålls i en rofylld miljö vid Vannasjö Olsfors, ca 2 mil från Borås och 5,5 mil från Göteborg. Utbildningen hålls i mitt sommarhus med liten Ateljé, Där kommer du ha möjlighet att vandra i skog och sitta på bryggan för att hitta inspiration. Kommer du långväga så finns  möjlighet att övernatta, vi har 6 sovplatser.

Har du inte möjlighet att komma, kan du även ta lärarutbildningen på SKYP

Låt hösten bli en härlig kreativ utmaning som skapar glädje för DIG och många andra.

Kreativ Meditation – Mandala Måleri
Om ni är en grupp, privat eller på arbetsplatsen.  I höst har ni möjlighet att boka en härlig kreativ kurs som ger möjlighet att möta sig själv på ett nytt på ett spännande och utvecklande sätt. Vi använder färg på ett kreativt och innerligt sätt och linjen låter vi skapa ett personligt mönstersöm som blir en vacker Mandala …MANDALA uttalas Mandal och betyder Unity. Sinnet blir stilla och närvarande,  helt enkelt som yogan skapar det balans för ditt inre, utveckling och liv.

Du behöver inga förkunskaper, det här är en lustfylld workshop utan prestation och krav som på ett kreativt och roligt sätt ger uttryck för din inre längtan & glädje genom din skaparkraft.

Syftet är att hitta inspiration, flöde, närvaro och kanske oxå komma till den insikten du behöver just NU.

Jag kommer med allt material. – Detta är en möjlighet att mötas bortom prestation och krav i HÖST. 

INFO & PRISER

VEDIC ART – Lärarutbildning Block A & B  Skype

Block A & B 7000kr företag + moms 2017

 2018 Höjs priset till 9000kr företag + moms

MANDALA MÅLERI – Kreativ Meditation 

Mandala – 4 timmar ALLT material ingår Pris : 1000kr företag + moms

Tveka inte på att höra av dig.

Lottie@justyoga.se   0768-949525  Skype Vedic-Art

OBS:  Betalning gäller som anmälan. Anmälan är bindande men kan överlåtas

13902704_10153742624036304_6987228420952677615_n

Jag som håller i kursen heter Lottie Stjernqvist Mitt jobb som lärare är att inspirera till unikt uttryck i ditt skapande oavsett om du målar eller inspirerar andra att måla

Själv började jag Lunds konstskola 1995 och var klar 2000 från ÖSK-konst & Design skola. Sedan dess har jag hunnit driva konstskola, gjort flera utställningar och är idag verksam i Konstliv Sjuhärad. Jag är utbildad av Curt Källman grundaren av Vedic Art.

Några ord om mig som lärare-utbildare-inspiratör:

Jag vill bara berätta att idag föll äntligen allt på plats efter att gått lärarblock A och B för Lottie Stjernqvist. Hon är en fantastisk lärare. Tack Lottie – Lillemor Gudmundsson

”Jag gick min Vedic Art lärarutbildning Block B hos Lottie 2013. Hon är en inspiratör med mycket glädje som lätt smittar av sig. Hennes intuitiva förmåga som lärare fick mig att känna mig på rätt plats vid rätt tidpunkt i mitt kreativa skapande och hon fick mig också att känna en trygghet i och en längtan till att hålla egna kurser. Att hon även har en bakgrund med konstnärlig utbildning gör hennes kurser än mer intressanta!” Martina Levinsson

”Med sin glada och hjärtliga personlighet har Lottie hjälpt många människor från olika bakgrunder att ge sig hän åt kreativitet på ett lustfyllt sätt. Mig har hon hjälpt att våga ta större plats och stärkt mitt självförtroende som konstnär. Genom henne har jag själv lyckats ta mig an rollen som inspiratör och lärare. Lottie är lika mycket inspiratör som duktig konstnär och yogalärare, en fantastisk kombination. Jag kan varmt rekommendera att gå kurs hos henne.”Christina Persson.

”Lottie uppmuntrar till kreativitet på ett alldeles unikt sätt. Med sin kunskap och engagemang får hon en att tänka utanför boxen i nya banor. Jag kan varmt rekommendera Lottie som inspiratör och kreativ coach.” Erika Ljusstrålen

Detta är ett underbart att släppa oss och leka. Lottie’s största tillgång är hennes aldrig sinande entusiasm och uppmuntrande tillrop. Kan inte hon hitta en konstnär inom dig kan nog ingen. 😉 Åsa Rydhard